Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8257
Название: | Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства |
Авторы: | Максименко, Діана Вікторівна Ліба, Наталія Степанівна Головачко, Василь Михайлович Голубка, Ярослав Володимирович |
Ключевые слова: | управлінський облік витрати туризм ресторанне господарство центри відповідальності |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглянуто організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Проведено аналіз соціологічного опитування та виокремлено пізнавальний туризм як найперспективніший в Україні. Розкрито основні завдання організації управлінської бухгалтерії для цілей стратегічного управління. Здійснено дослідження поняття «центр відповідальності». |
Описание: | Максименко Д. В. Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / Д.В. Максименко, Н.С. Ліба, В.М. Головачко, Я.В. Голубка// Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – C.154-158 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8257 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MAIN_ ORGANIZATIONA_L ASPECTS _OF _MANAGEMENT.pdf | Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства | 997.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.