Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8257
Название: Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Максименко, Діана Вікторівна
Ліба, Наталія Степанівна
Головачко, Василь Михайлович
Голубка, Ярослав Володимирович
Ключевые слова: управлінський облік
витрати
туризм
ресторанне господарство
центри відповідальності
Дата публикации: 2021
Издательство: МДУ
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Проведено аналіз соціологічного опитування та виокремлено пізнавальний туризм як найперспективніший в Україні. Розкрито основні завдання організації управлінської бухгалтерії для цілей стратегічного управління. Здійснено дослідження поняття «центр відповідальності».
Описание: Максименко Д. В. Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / Д.В. Максименко, Н.С. Ліба, В.М. Головачко, Я.В. Голубка// Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – C.154-158
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8257
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MAIN_ ORGANIZATIONA_L ASPECTS _OF _MANAGEMENT.pdfОсновні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства997.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.