Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/814Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стегней, Маріанна Іванівна | - |
| dc.date.accessioned | 2017-12-28T11:45:12Z | - |
| dc.date.available | 2017-12-28T11:45:12Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/814 | - |
| dc.description | Стегней, М. І. Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності Закарпатської області та можливостей ведення бізнесу / М. І. Стегней // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Економічні науки / гол. редактор К.С. Шапошников. - Херсон, 2014. - Випуск 8. Частина 1. - С.40-43 | en_US |
| dc.description.abstract | У статті здійснено кількісну оцінку окремих параметрів конкурентоспроможності Закарпатської області. Визначено тенденцію зміни та прогнозне значення індексу конкурентоспроможності. Здійснено оцінку відхилень значень складових індексу конкурентоспроможності Закарпатської області від середніх по Україні значень та від максимальних значень. Проведено оцінку можливостей ведення бізнесу в Закарпатській області за рейтингом конкурентоспроможності регіонів України та за глобальним рейтингом. | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.subject | економіка Закарпаття | en_US |
| dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
| dc.subject | ведення бізнесу | en_US |
| dc.title | Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності Закарпатської області та можливостей ведення бізнесу | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Располагается в коллекциях: | Статті | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Nvkhdu_en_2014_8(1)__10.pdf | Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності Закарпатської області та можливостей ведення бізнесу | 332.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.