Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8031
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Веремчук, Олена Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-31T16:23:25Z | - |
dc.date.available | 2021-03-31T16:23:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8031 | - |
dc.description | Аналітико-синтетична переробка документної інформації : методичні рекомендації до виконання самостійної роботи для здобувачів ОС «Бакалавр» зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» / уклад. О. В. Веремчук. – Мукачево : МДУ, 2021. – 40 с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації складені відповідно до навчальної програми дисципліни «Аналітико-синтетична переробка документної інформації» і призначені для самостійної роботи студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Мукачево: РВВ МДУ | en_US |
dc.subject | методичні рекомендації | en_US |
dc.subject | навчальна програма | en_US |
dc.subject | аналітико-синтетична переробка документів | en_US |
dc.subject | документна інформація | en_US |
dc.title | Аналітико-синтетична переробка документної інформації : методичні рекомендації до виконання самостійної роботи для здобувачів ОС «Бакалавр» зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analytical _and _synthetic_ processing_ of_ documentary_ information.pdf | Аналітико-синтетична переробка документної інформації : методичні рекомендації до виконання самостійної роботи для здобувачів ОС «Бакалавр» зі спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.