Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМовчан, Катерина Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-03-24T18:46:21Z-
dc.date.available2021-03-24T18:46:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7990-
dc.descriptionВступ до спеціальності: методичні рекомендації до проведення практичних занять з курсу для студентів денної форми навчання галузі знань 02 "Культура", спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" / укл. К.М. Мовчан. - Мукачево: РВЦ МДУ, 2019. – 37с.en_US
dc.description.abstractМетодичні рекомендації розроблені для надання студентам методичної допомоги під час аудиторних навчальних занять, науково-дослідної роботи, самостійної підготовки до занять. Методичні матеріали містять практичні завдання, тестові завдання, запитання для самоконтролю, перелік рекомендованих джерел, термінологічний словник. Рекомендовано викладачам та студентам спеціальності «Інформаційна, бібліотечна, архівна справа».en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМукачевоen_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.subjectнауково-дослідницька роботаen_US
dc.subjectсамостійна підготовка до занятьen_US
dc.subjectметодичні матеріалиen_US
dc.subjectтермінологічний словникen_US
dc.titleВступ до спеціальності: методичні рекомендації до проведення практичних занять з курсу для студентів денної форми навчання галузі знань 02 "Культура", спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа"en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Introduction _to_ the _specialty_ guidelines.pdfВступ до спеціальності: методичні рекомендації до проведення практичних занять з курсу для студентів денної форми навчання галузі знань 02 "Культура", спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа"1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.