Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7988
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мовчан, Катерина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Моргун, Алла Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Бабіля, Марина Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-24T18:22:33Z | - |
dc.date.available | 2021-03-24T18:22:33Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7988 | - |
dc.description | Комплексний державний екзамен: методичні вказівки щодо підготовки та проведення для студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», ОС «Молодший бакалавр»/ укл.: К.М. Мовчан, А.В. Моргун, М.В. Бабіля.– Мукачево: РВЦ МДУ.– 40 с | en_US |
dc.description.abstract | Методичні вказівки містять етапи підготовки та проведення комплексного державного екзамену, критерії оцінювання та тестові завдання, що виносяться на екзамен. Рекомендовано студентам спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна, архівна справа» ОС «Молодший бакалавр» | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | проведення комплексного державного екзамену | en_US |
dc.subject | методичні вказівки | en_US |
dc.subject | етапи підготовки | en_US |
dc.title | Комплексний державний екзамен: методичні вказівки щодо підготовки та проведення для студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», ОС «Молодший бакалавр» | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Comprehensive_state_exam_guidelines_for_preparation_and_conduct_for_students.pdf | Комплексний державний екзамен: методичні вказівки щодо підготовки та проведення для студентів спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», ОС «Молодший бакалавр» | 998.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.