Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893| Назва: | Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства |
| Автори: | Рубіш, Марина Андріївна Білик, О.Є. |
| Ключові слова: | конкурентноспроможність готельно-ресторанне господарство управління |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | МДУ |
| Опис: | Рубіш М.А. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства / М.А. Рубіш, О.Є. Білик // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 71-72 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7893 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Management_of_competitiveness_of_hotel_and_restaurant_industry.pdf | Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства | 995.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.