Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФеєр, Оксана Валеріївна-
dc.date.accessioned2021-02-04T15:05:19Z-
dc.date.available2021-02-04T15:05:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891-
dc.descriptionФеєр О.В. Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни / О.В. Феєр // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 64en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectстратегічний розвиток країниen_US
dc.subjectпідготовка фахівцівen_US
dc.titleПідготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країниen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Training_of_specialists_for_hotel_and_restaurant_business_in_the_context_of_strategic_development_of_the_country.pdfПідготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни988.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.