Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Феєр, Оксана Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-04T15:05:19Z | - |
dc.date.available | 2021-02-04T15:05:19Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891 | - |
dc.description | Феєр О.В. Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни / О.В. Феєр // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 64 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | стратегічний розвиток країни | en_US |
dc.subject | підготовка фахівців | en_US |
dc.title | Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Training_of_specialists_for_hotel_and_restaurant_business_in_the_context_of_strategic_development_of_the_country.pdf | Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни | 988.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.