Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891
Назва: Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни
Автори: Феєр, Оксана Валеріївна
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
стратегічний розвиток країни
підготовка фахівців
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Опис: Феєр О.В. Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни / О.В. Феєр // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 64
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Training_of_specialists_for_hotel_and_restaurant_business_in_the_context_of_strategic_development_of_the_country.pdfПідготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни988.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.