Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891
Название: | Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни |
Авторы: | Феєр, Оксана Валеріївна |
Ключевые слова: | готельно-ресторанний бізнес стратегічний розвиток країни підготовка фахівців |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Феєр О.В. Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни / О.В. Феєр // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 64 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Training_of_specialists_for_hotel_and_restaurant_business_in_the_context_of_strategic_development_of_the_country.pdf | Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни | 988.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.