Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891
Название: Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни
Авторы: Феєр, Оксана Валеріївна
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
стратегічний розвиток країни
підготовка фахівців
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Описание: Феєр О.В. Підготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни / О.В. Феєр // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 64
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7891
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Training_of_specialists_for_hotel_and_restaurant_business_in_the_context_of_strategic_development_of_the_country.pdfПідготовка фахівців для готельно-ресторанного бізнесу в контексті стратегічного розвитку країни988.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.