Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7889
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорій, Мирослава Василівна-
dc.contributor.authorЧистогорська, О.А.-
dc.date.accessioned2021-02-04T14:56:44Z-
dc.date.available2021-02-04T14:56:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7889-
dc.descriptionЧорій М.В. Інноваційні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства / М.В. Чорій, О.А. Чистогорська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 49-50en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectінноваційні методиen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectметоди обслуговуванняen_US
dc.subjectобслуговуванняen_US
dc.titleІнноваційні методи обслуговування в закладах ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovative_methods_of_service_in_restaurants.pdfІнноваційні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства885.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.