Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7889
Назва: Інноваційні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства
Автори: Чорій, Мирослава Василівна
Чистогорська, О.А.
Ключові слова: інноваційні методи
заклади ресторанного господарства
методи обслуговування
обслуговування
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Опис: Чорій М.В. Інноваційні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства / М.В. Чорій, О.А. Чистогорська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 49-50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7889
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative_methods_of_service_in_restaurants.pdfІнноваційні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства885.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.