Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧерничко, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2021-02-04T14:24:51Z-
dc.date.available2021-02-04T14:24:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884-
dc.descriptionЧерничко Т.В. Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / Т.В. Черничко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 21-22en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectконкурентний потенціалen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.titleЗасади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Principles_of_formation_of_competitive_potential_in_the_activity_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfЗасади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства885.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.