Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Назва: Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
Автори: Черничко, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: конкурентний потенціал
готельно-ресторанний бізнес
підприємство
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Опис: Черничко Т.В. Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / Т.В. Черничко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 21-22
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Principles_of_formation_of_competitive_potential_in_the_activity_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfЗасади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства885.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.