Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Title: Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства
Authors: Черничко, Тетяна Володимирівна
Keywords: конкурентний потенціал
готельно-ресторанний бізнес
підприємство
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Description: Черничко Т.В. Засади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства / Т.В. Черничко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2019.- С. 21-22
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7884
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Principles_of_formation_of_competitive_potential_in_the_activity_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfЗасади формування конкурентного потенціалу в діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства885.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.