Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7868
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Розман, Ірина Іллівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-02T17:22:49Z | - |
dc.date.available | 2021-02-02T17:22:49Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7868 | - |
dc.description | Розман І.І. Вступ до літературознавства. Методичні вказівки до проведення практичних занять та організації самостійної роботи / І.І. Розман // Вступ до літературознавства: методичні вказівки до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 014 Мова і література (англійська)) / Укладач: І.І. Розман. – Мукачево: МДУ, 2020. 32 с. (1,6 др.арк). | en_US |
dc.description.abstract | Методичне видання містить вступ, методичні вказівки та теми практичних занять, рекомендації до самостійної підготовки студентів денної та заочної форми навчання, тематику СРС, критерії оцінювання як СРС так і підсумкового контролю, питання для заліку і рекомендовану літературу. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | методичні рекомендації | en_US |
dc.subject | літературознавство | en_US |
dc.subject | практичні роботи | en_US |
dc.subject | організація самостійної роботи | en_US |
dc.title | Вступ до літературознавства. Методичні вказівки до проведення практичних занять та організації самостійної роботи | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Methodical_instructions_for_carrying_out_Introduction_to_literary_criticism.pdf | Вступ до літературознавства Методичні вказівки до проведення практичних занять та організації самостійної роботи | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.