Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855
Title: Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Шкрібляк, Н.М.
Keywords: науково-технічний прогрес
готельно-ресторанний бізнес
ринкова ситуація готельно-ресторанного бізнесу
господарська діяльність готелю
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Мета дипломної роботи полягає в усебічному висвітленні впливу науково технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно- ресторанному бізнесі.
Description: Шкрібляк Н.М. Вплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Н.М. Шкрібляк; наук. кер. О.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 76 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7855
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The_impact_of_scientific_and_technological_progress_on_the_market_situation_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdfВплив науково-технічного прогресу на ринкову ситуацію в готельно-ресторанному бізнесі719.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.