Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Title: Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства
Authors: Шкирта, В.В.
Keywords: заклади ресторанного господарства
додаткові послуги
нові послуги в закладах ресторанного господарства
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Метою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування.
Description: Шкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Introduction_of_additional_services_in_restaurants.pdfВпровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства813.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.