Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Titel: Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства
Autoren: Шкирта, В.В.
Stichwörter: заклади ресторанного господарства
додаткові послуги
нові послуги в закладах ресторанного господарства
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: МДУ
Zusammenfassung: Метою роботи було оцінити рівень розвитку надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства, розробка нових різновидів послуг у ресторанному господарстві, покращення існуючих послуг та розробки методів для доцільного впровадження нових послуг у вже існуючому ресторанному закладі і підтримання сучасного рівня обслуговування.
Beschreibung: Шкирта В.В. Впровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Шкирта ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 73 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7854
Enthalten in den Sammlungen:Untitled

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Introduction_of_additional_services_in_restaurants.pdfВпровадження додаткових послуг у закладах ресторанного господарства813.62 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.