Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Titel: Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства
Autoren: Тарновський, Р.Р.
Stichwörter: виробничий процес
готельно-ресторанний бізнес
оптимізація виробничих процесів
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: МДУ
Zusammenfassung: Метою дипломної роботи є дослідження методів впровадження оптимізації в основні виробничі процеси підприємства “Цісар” та “Галерея Лицарів”, на основі здобутків техніки та науки і виявлення напрямів їх формування та вдосконалення.
Beschreibung: Тарновський Р.Р. Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Тарновський ; наук. кер. . - Мукачево: МДУ, 2019. - 75 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7851
Enthalten in den Sammlungen:Untitled

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Optimization_of_the_main_production_process_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства961.48 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.