Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849
Title: Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Сергеєва, А.О.
Keywords: турист
групи туристів
обслуговування туристів
види і форми туризму
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Мета дипломної роботи: теоретично і практично дослідити особливості обслуговування туристів - на підприємствах ресторанного господарства. Збільшення кількості туристів вимагає від підприємств ресторанного господарства формування сукупності знань і якісно нового підходу і технологій при обслуговуванні різних груп туристів. Набуття практичних навичок щодо організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства, дає змогу ще більше збільшити потік, як вітчизняних так й іноземних туристів до України. Проблема дослідження полягає в пошуку найбільш ефективних методів і прийомів для обслуговування різних груп туристів.
Description: Сергеєва А.О. Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / А.О. Сергеєва ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_service_of_various_groups_of_tourists_at_the_enterprises_of_restaurant_economy.pdfОсобливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства743.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.