Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСергеєва, А.О.-
dc.date.accessioned2021-01-27T16:58:33Z-
dc.date.available2021-01-27T16:58:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849-
dc.descriptionСергеєва А.О. Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / А.О. Сергеєва ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с.en_US
dc.description.abstractМета дипломної роботи: теоретично і практично дослідити особливості обслуговування туристів - на підприємствах ресторанного господарства. Збільшення кількості туристів вимагає від підприємств ресторанного господарства формування сукупності знань і якісно нового підходу і технологій при обслуговуванні різних груп туристів. Набуття практичних навичок щодо організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства, дає змогу ще більше збільшити потік, як вітчизняних так й іноземних туристів до України. Проблема дослідження полягає в пошуку найбільш ефективних методів і прийомів для обслуговування різних груп туристів.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectтуристen_US
dc.subjectгрупи туристівen_US
dc.subjectобслуговування туристівen_US
dc.subjectвиди і форми туризмуen_US
dc.titleОсобливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_service_of_various_groups_of_tourists_at_the_enterprises_of_restaurant_economy.pdfОсобливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства743.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.