Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849
Title: | Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Сергеєва, А.О. |
Keywords: | турист групи туристів обслуговування туристів види і форми туризму |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Мета дипломної роботи: теоретично і практично дослідити особливості обслуговування туристів - на підприємствах ресторанного господарства. Збільшення кількості туристів вимагає від підприємств ресторанного господарства формування сукупності знань і якісно нового підходу і технологій при обслуговуванні різних груп туристів. Набуття практичних навичок щодо організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства, дає змогу ще більше збільшити потік, як вітчизняних так й іноземних туристів до України. Проблема дослідження полягає в пошуку найбільш ефективних методів і прийомів для обслуговування різних груп туристів. |
Description: | Сергеєва А.О. Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / А.О. Сергеєва ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 70 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7849 |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_service_of_various_groups_of_tourists_at_the_enterprises_of_restaurant_economy.pdf | Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства | 743.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.