Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847
Назва: Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства
Автори: Николайчук, Т.П.
Ключові слова: безпека
законодавче регулювання безпеки
охорона праці
вимоги безпеки
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є організація безпеки в готельно-ресторанному підприємстві.
Опис: Николайчук Т.П. Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Т.П. Николайчук; наук. кер. Д.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 84 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organization_of_security_of_hotel_and_restaurant_enterprise.pdfОрганізація безпеки готельно-ресторанного підприємства678.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.