Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847
Title: Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства
Authors: Николайчук, Т.П.
Keywords: безпека
законодавче регулювання безпеки
охорона праці
вимоги безпеки
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Метою дипломної роботи є організація безпеки в готельно-ресторанному підприємстві.
Description: Николайчук Т.П. Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Т.П. Николайчук; наук. кер. Д.М. Головко . - Мукачево: МДУ, 2019. - 84 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7847
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_of_security_of_hotel_and_restaurant_enterprise.pdfОрганізація безпеки готельно-ресторанного підприємства678.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.