Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844| Title: | Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах |
| Authors: | Лакота, Р.Р. |
| Keywords: | готельне підприємство служба харчування форми обслуговування гостей служби готельного підприємства |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | МДУ |
| Abstract: | Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі. |
| Description: | Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844 |
| Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Features_of_the_organization_of_work_of_service_of_food_of_the_hotel_enterprise_in_modern_conditions.pdf | Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах | 733.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.