Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛакота, Р.Р.-
dc.date.accessioned2021-01-27T16:33:26Z-
dc.date.available2021-01-27T16:33:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844-
dc.descriptionЛакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с.en_US
dc.description.abstractМетою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectготельне підприємствоen_US
dc.subjectслужба харчуванняen_US
dc.subjectформи обслуговування гостейen_US
dc.subjectслужби готельного підприємстваen_US
dc.titleОсобливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовахen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_the_organization_of_work_of_service_of_food_of_the_hotel_enterprise_in_modern_conditions.pdfОсобливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах733.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.