Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Назва: Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах
Автори: Лакота, Р.Р.
Ключові слова: готельне підприємство
служба харчування
форми обслуговування гостей
служби готельного підприємства
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів організації служби харчування в готелі.
Опис: Лакота Р.Р. Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Р.Р. Лакота ; наук. кер. Д.І. Молнар-Бабіля . - Мукачево: МДУ, 2019. - 81 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7844
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_the_organization_of_work_of_service_of_food_of_the_hotel_enterprise_in_modern_conditions.pdfОсобливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах733.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.