Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843| Назва: | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства |
| Автори: | Кухарська, Ю.Я. |
| Ключові слова: | виробничий потенціал готельне господарство інноваційні процеси організація харчування |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | МДУ |
| Короткий огляд (реферат): | Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства. |
| Опис: | Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843 |
| Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdf | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства | 829.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.