Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843| Название: | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства |
| Авторы: | Кухарська, Ю.Я. |
| Ключевые слова: | виробничий потенціал готельне господарство інноваційні процеси організація харчування |
| Дата публикации: | 2019 |
| Издательство: | МДУ |
| Краткий осмотр (реферат): | Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства. |
| Описание: | Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843 |
| Располагается в коллекциях: | Untitled |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdf | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства | 829.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.