Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843
Title: | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Кухарська, Ю.Я. |
Keywords: | виробничий потенціал готельне господарство інноваційні процеси організація харчування |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Мета дипломної роботи полягає у визначенні умов досягнення удосконалення організації харчування на підприємствах ресторанного господарства. |
Description: | Кухарська Ю.Я. Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Ю.Я.Кухарська ; наук. кер. М.В. Чорій . - Мукачево: МДУ, 2019. - 82 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7843 |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Improving_the_use_of_production_capacity_in_the_restaurant_industry.pdf | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства | 829.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.