Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКобаль, В.В.-
dc.date.accessioned2021-01-27T11:54:17Z-
dc.date.available2021-01-27T11:54:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841-
dc.descriptionВдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Кобаль; наук. кер. О. І. Мілашовська . - Мукачево: МДУ, 2019. - 89 с.en_US
dc.description.abstractМетою дипломної роботи є подальший розвиток теоретичних основ та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення та підвищення ефективності кадрової безпеки на підприємствах індустрії гостинності, а також впровадження нових методів кадрової безпеки на конкретному підприємстві.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectкадрова безпекаen_US
dc.subjectкадрова стратегія розвиткуen_US
dc.titleВдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Improving_personnel_security_at_the_restaurant_business.pdfВдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства915.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.