Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841| Название: | Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства |
| Авторы: | Кобаль, В.В. |
| Ключевые слова: | ресторанне господарство кадрова безпека кадрова стратегія розвитку |
| Дата публикации: | 2019 |
| Издательство: | МДУ |
| Краткий осмотр (реферат): | Метою дипломної роботи є подальший розвиток теоретичних основ та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення та підвищення ефективності кадрової безпеки на підприємствах індустрії гостинності, а також впровадження нових методів кадрової безпеки на конкретному підприємстві. |
| Описание: | Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства [Рукопис] : бакалаврська робота ОС «Бакалавр» спеціальність 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / В.В. Кобаль; наук. кер. О. І. Мілашовська . - Мукачево: МДУ, 2019. - 89 с. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7841 |
| Располагается в коллекциях: | Untitled |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Improving_personnel_security_at_the_restaurant_business.pdf | Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства | 915.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.