Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДіус, І. О.-
dc.date.accessioned2021-01-25T12:22:56Z-
dc.date.available2021-01-25T12:22:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833-
dc.descriptionДіус І. О. Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / І.О. Діус ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 74 с.en_US
dc.description.abstractМета бакалаврської роботи: дослідити теоритичні, методологічні, практичні особливості кейтеринку як явища, кейтерингу в Україні та світі, кейтерингу в Закарпатські області, розробити і висвітлити план кейтерингової компанії.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectкейтерингове обслуговуванняen_US
dc.subjectкадрове забезпеченняen_US
dc.subjectорганізаціяen_US
dc.titleОсобливості організації кейтерингового обслуговуванняen_US
dc.typeThesisen_US
Располагается в коллекциях:Untitled

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ilovepdf_merged.pdfОсобливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"718.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.