Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833| Назва: | Особливості організації кейтерингового обслуговування |
| Автори: | Діус, І. О. |
| Ключові слова: | кейтерингове обслуговування кадрове забезпечення організація |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | МДУ |
| Короткий огляд (реферат): | Мета бакалаврської роботи: дослідити теоритичні, методологічні, практичні особливості кейтеринку як явища, кейтерингу в Україні та світі, кейтерингу в Закарпатські області, розробити і висвітлити план кейтерингової компанії. |
| Опис: | Діус І. О. Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / І.О. Діус ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 74 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833 |
| Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ilovepdf_merged.pdf | Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 718.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.