Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833| Titel: | Особливості організації кейтерингового обслуговування |
| Autoren: | Діус, І. О. |
| Stichwörter: | кейтерингове обслуговування кадрове забезпечення організація |
| Erscheinungsdatum: | 2019 |
| Herausgeber: | МДУ |
| Zusammenfassung: | Мета бакалаврської роботи: дослідити теоритичні, методологічні, практичні особливості кейтеринку як явища, кейтерингу в Україні та світі, кейтерингу в Закарпатські області, розробити і висвітлити план кейтерингової компанії. |
| Beschreibung: | Діус І. О. Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / І.О. Діус ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 74 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Untitled |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ilovepdf_merged.pdf | Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 718.81 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.