Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833
Title: Особливості організації кейтерингового обслуговування
Authors: Діус, І. О.
Keywords: кейтерингове обслуговування
кадрове забезпечення
організація
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Мета бакалаврської роботи: дослідити теоритичні, методологічні, практичні особливості кейтеринку як явища, кейтерингу в Україні та світі, кейтерингу в Закарпатські області, розробити і висвітлити план кейтерингової компанії.
Description: Діус І. О. Особливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / І.О. Діус ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 74 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7833
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_merged.pdfОсобливості організації кейтерингового обслуговування [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"718.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.