Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827| Назва: | Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах |
| Автори: | Диганич, Я. М. |
| Ключові слова: | організація обслуговування іноземні туристи ресторанне господарства |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | МДУ |
| Короткий огляд (реферат): | Метою написання дипломної роботи є теоретичне і практичне дослідження особливостей організації обслуговування харчуванням іноземних туристів, визначення основних видів та форм обслуговування туристів, різновиди послуг, що їм пропонуються, а також визначення переваг та недоліків роботи закладів ресторанного господарства міста Мукачева. Очевидно, що подібного роду знання і досвід допомагають багато в чому покращити діяльність закладів ресторанного господарства міста, регіону та країни в цілому. |
| Опис: | Диганич Я. М. Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Я.М. Диганич ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 79 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827 |
| Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Features_ of_ the_ organization_ of_ service _of _foreign_ tourists _in_ hotel _and_ restaurant_ complexes.pdf | Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 808.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.