Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826| Titel: | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні |
| Autoren: | Дзюбак, Т. В. |
| Stichwörter: | конкурентоспроможність закладів ресторанне господарство конкуренція регіон |
| Erscheinungsdatum: | 2019 |
| Herausgeber: | МДУ |
| Zusammenfassung: | Мета написання дипломної роботи є дослідження конкурентності натринку послуг, вивчення конкурентності, її види, та напрямки. Дослідження закладів готельно-ресторанного комплексу, та отримання інформації про надання послуг там. |
| Beschreibung: | Дзюбак Т. В. Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Т.В. Дзюбак ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 66 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Untitled |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Increasing_ the _competitiveness _of_ restaurants_ in_ the_ region.pdf | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 750.67 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.