Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДзюбак, Т. В.-
dc.date.accessioned2021-01-22T15:52:10Z-
dc.date.available2021-01-22T15:52:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826-
dc.descriptionДзюбак Т. В. Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Т.В. Дзюбак ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 66 с.en_US
dc.description.abstractМета написання дипломної роботи є дослідження конкурентності натринку послуг, вивчення конкурентності, її види, та напрямки. Дослідження закладів готельно-ресторанного комплексу, та отримання інформації про надання послуг там.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectконкурентоспроможність закладівen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectрегіонen_US
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоніen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Increasing_ the _competitiveness _of_ restaurants_ in_ the_ region.pdfПідвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"750.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.