Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826| Title: | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні |
| Authors: | Дзюбак, Т. В. |
| Keywords: | конкурентоспроможність закладів ресторанне господарство конкуренція регіон |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | МДУ |
| Abstract: | Мета написання дипломної роботи є дослідження конкурентності натринку послуг, вивчення конкурентності, її види, та напрямки. Дослідження закладів готельно-ресторанного комплексу, та отримання інформації про надання послуг там. |
| Description: | Дзюбак Т. В. Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Т.В. Дзюбак ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 66 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826 |
| Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Increasing_ the _competitiveness _of_ restaurants_ in_ the_ region.pdf | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 750.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.