Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826
Title: Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні
Authors: Дзюбак, Т. В.
Keywords: конкурентоспроможність закладів
ресторанне господарство
конкуренція
регіон
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Мета написання дипломної роботи є дослідження конкурентності натринку послуг, вивчення конкурентності, її види, та напрямки. Дослідження закладів готельно-ресторанного комплексу, та отримання інформації про надання послуг там.
Description: Дзюбак Т. В. Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Т.В. Дзюбак ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 66 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Increasing_ the _competitiveness _of_ restaurants_ in_ the_ region.pdfПідвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"750.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.