Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБарнич, А. С.-
dc.date.accessioned2021-01-22T15:18:01Z-
dc.date.available2021-01-22T15:18:01Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823-
dc.descriptionБарнич А. С. Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / А. С. Барнич ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 64 с.en_US
dc.description.abstractМетою даної дипломної роботи виступає визначення реальних шляхів вдосконалення технології надання основних готельних послуг у готельних господарствах, виявлення мною, негативних і позитивних рис організації роботи служб розміщення, харчування та прибирання на конкретному прикладі.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectготельні послугиen_US
dc.subjectготельні господарстваen_US
dc.subjectготельний бізнесen_US
dc.subjectробітники готелюen_US
dc.titleВдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємстваen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Improving_ the_ technology_ of_providing_ basic_ services_ of_ the_ hotel_ enterprise.pdfВдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"919.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.