Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823
Название: Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства
Авторы: Барнич, А. С.
Ключевые слова: готельні послуги
готельні господарства
готельний бізнес
робітники готелю
Дата публикации: 2019
Издательство: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Метою даної дипломної роботи виступає визначення реальних шляхів вдосконалення технології надання основних готельних послуг у готельних господарствах, виявлення мною, негативних і позитивних рис організації роботи служб розміщення, харчування та прибирання на конкретному прикладі.
Описание: Барнич А. С. Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / А. С. Барнич ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 64 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823
Располагается в коллекциях:Untitled

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Improving_ the_ technology_ of_providing_ basic_ services_ of_ the_ hotel_ enterprise.pdfВдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"919.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.