Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725
Назва: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр
Автори: Удворгелі, Л. І.
Ключові слова: методичні рекомендації
навчальна дисципліна
устаткування закладів
готельно-ресторанне господарства
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять вступ, програму навчальної дисципліни, загальні методичні вказівки до виконання СРС, критерії оцінювання самостійної роботи студента, перелік питань для самоконтролю, рекомендовану літературу.
Опис: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр / укладач Удворгелі Л.І. - Мукачево:МДУ, 2020. - 38 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Equipment_ of_ hotel _and_ restaurant_ establishments.pdfУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр1.51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.