Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725
Title: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр
Authors: Удворгелі, Л. І.
Keywords: методичні рекомендації
навчальна дисципліна
устаткування закладів
готельно-ресторанне господарства
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Abstract: Методичні рекомендації містять вступ, програму навчальної дисципліни, загальні методичні вказівки до виконання СРС, критерії оцінювання самостійної роботи студента, перелік питань для самоконтролю, рекомендовану літературу.
Description: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр / укладач Удворгелі Л.І. - Мукачево:МДУ, 2020. - 38 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Equipment_ of_ hotel _and_ restaurant_ establishments.pdfУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.