Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
Назва: Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр"
Автори: Лендєл, Олег Дмитрович
Ключові слова: електронна комерція
електронні системи
Дата публікації: 2017
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Подана програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт спрямовані на закріплення студентами заочної форми навчання теоретичного та практичного матеріалу з даної навчальної дисципліни. Теоретичні завдання охоплюють всі змістові модулі дисципліни, а практичні базуються на ресурсах електронної комерції та використання електронних систем для здійснення ділових операцій. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно ресторанна - справа".
Опис: Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" / О.Д. Лендєл - Мукачево: МДУ, 2017 - 36с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lendyel O.D. Metodychni rekomendatsiyi shchodo vykonannya kontr.robit z dysts Elektronna komertsiya - HRS zfn-2017-pdf.pdfЕлектронна комерція.624.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.