Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768| Title: | Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" |
| Authors: | Лендєл, Олег Дмитрович |
| Keywords: | електронна комерція електронні системи |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | МДУ |
| Abstract: | Подана програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт спрямовані на закріплення студентами заочної форми навчання теоретичного та практичного матеріалу з даної навчальної дисципліни. Теоретичні завдання охоплюють всі змістові модулі дисципліни, а практичні базуються на ресурсах електронної комерції та використання електронних систем для здійснення ділових операцій. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно ресторанна - справа". |
| Description: | Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" / О.Д. Лендєл - Мукачево: МДУ, 2017 - 36с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Lendyel O.D. Metodychni rekomendatsiyi shchodo vykonannya kontr.robit z dysts Elektronna komertsiya - HRS zfn-2017-pdf.pdf | Електронна комерція. | 624.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.