Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7383| Назва: | Шляхи підвищення рівня комплексності туристичного продукту |
| Автори: | Дзяпко, Т. В. |
| Ключові слова: | надання туристичних послуг реалізація туристичного продукту ринок туристичних послуг |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Мукачево : МДУ |
| Короткий огляд (реферат): | Метою дипломної роботи є пошук шляхів підвищення рівня комплексності туристичного продукту. Виходячи з мети дослідження, у роботі поставлені наступні завдання: ‒ дослідити особливості надання туристичних послуг в сучасних умовах; ‒ визначити характеристику комплексного туристичного продукту на міжнародному ринку туристичних послуг; ‒ вивчити класифікацію та організацію туристичного продуту на ринку туристичних послуг; ‒ дослідити формування та реалізацію туристичного продукту на ринку міжнародних послуг; ‒ проаналізувати оцінку рівня комплексності туристичного продукту в Україні; ‒ дослідити проблеми та недоліки розвитку ринку туристичних послуг в Україні; ‒ обґрунтувати прогнозування попиту туристичного продукту та забезпечення його конкурентоспроможності на міжнародному туристичному ринку; ‒ розробити систему формування продажу туристичного продукту на ринку туристичних послуг; ‒ окреслити перспективи розвитку рівня комплексності туристичного продукту в Україні. |
| Опис: | Дзяпко Т. В. Шляхи підвищення рівня комплексності туристичного продукту [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140103"Туризм" / Т. П. Дзяпко ; наук.кер. С. С. Махлинець. - Мукачево : МДУ, 2019. - 84 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7383 |
| Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ways_ to_ increase_ the_ level _of_ complexity_ of _the_ tourist _product.pdf | Шляхи підвищення рівня комплексності туристичного продукту | 734.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.