Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛіба, Наталія Степанівна-
dc.contributor.authorШтаєр, М. М.-
dc.date.accessioned2020-11-09T13:10:33Z-
dc.date.available2020-11-09T13:10:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7351-
dc.descriptionЛіба Н. С. Комп'ютеризація обліку у сфері ресторанного господарства / Н. С. Ліба, М. М. Штаєр // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2017. - №Випуск 22 (17). - С.293-300en_US
dc.description.abstractЗавданням даної роботи є вивчення можливостей комп 'ютерних систем на підприємствах ресторанного господарства. У статті досліджено сутність комп ’ютерних технологій у сфері ресторанного бізнесу. Поведено, що найважливішими інноваційними технологіями є інформаційні та комп’ютерні технології, що дозволяють значно спростити та покращити роботу ресторанного бізнесу. Існують такі системи автоматизації: «R- Keeper», «ІС-Рарус», «Система «1SOFT- РЕСТОРАН» «TillyPadXL», «Парус-Ресторан» • В52® РЕСТОРАН» та інші. Проте в даній статті чітко досліджено і охарактеризовано одну із перерахованих систем- «1С-Рарус». Дана система дає безліч можливостей для ведення обліку ресторанного господарства, дозволяє побудувати робочі місця бухгалтера, комірника, технолога, головного бухгалтера кафе, бухгалтера-калькулятора, тим самим повністю організувати облік в кафе, підприємстві громадського харчуванняen_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectінноваціїen_US
dc.subjectсфера ресторанного господарстваen_US
dc.subjectкомп ’ютерні технологіїen_US
dc.subjectкомп 'ютерна програмаen_US
dc.titleКомп'ютеризація обліку у сфері ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Computerization_of_accounting_in_the_restaurant_industry.pdfКомп'ютеризація обліку у сфері ресторанного господарства938.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.