Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7250
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorРубіш, Марина Андріївна-
dc.contributor.authorЧорій, Мирослава Василівна-
dc.contributor.authorЗеленська, Лілія Володимирівна-
dc.date.accessioned2020-09-22T08:10:08Z-
dc.date.available2020-09-22T08:10:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7250-
dc.descriptionРубіш М. А. Гастрономічний туризм як засіб активізації туристичних дестинацій / М. А. Рубіш, М. В. Чорій, Л. В. Зеленська // Науковий вісник Мукачівського державного університету. Серія "Економіка" : збірник наукових праць / гол. ред. Т.В. Черничко. - Мукачево : МДУ, 2020. - Випуск 1(13). - С. 61-66en_US
dc.description.abstractТенденції розвитку туризму ХХІ ст. дозволяють стверджувати, що одним із перспективних напрямів,пов’язаним з ознайомленням із виробництвом, технологією приготування та дегустацією національних страв і напоїв, є гастрономічний туризм. Концепція формування туристичного продукту у вигляді гастрономічного чи кулінарного туру об’єднує економічні, соціальні та культурні цінності території, охоплює клімат, традиційні види сільського господарства та промислів, мистецтво, національні звичаї, традиції та побут. Тобто, гастрономічний туризм повною мірою сприяє розвитку туристичної сфери та є засобом активізації туристичної дестанації. В статті йдеться про напрями розвитку гастрономічного туризму, як засобу активізації туристичних дестинацій та підтримки національних виробників за допомогою інтеграції гастрономічного туризму у місцеві подієві ресурси. Актуальність розгляду цих питань визначається відсутністю цілісного розуміння поняття гастрономічного туризму, недосконалістю існуючих рекомендацій та висновків з питань його формування. Метою статті є дослідження особливостей гастрономічного туризму, як засобу активізації розвитку туристичної сфери. У статті визначено, що в основу гастрономічного туризму закладено особливості регіональної кухні та кулінарні традиції туристичної дестинації.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectкулінарний турen_US
dc.subjectгастрономічний турen_US
dc.subjectрегіональна кухняen_US
dc.subjectлокальний продуктen_US
dc.subjectавтентичністьen_US
dc.subjectекологічністьen_US
dc.subjectподієві ресурсиen_US
dc.titleГастрономічний туризм як засіб активізації туристичних дестинаційen_US
dc.typeArticleen_US
Ebben a gyűjteményben:Статті

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
GASTRONOMIC_ TOURISM _AS_ A _MEANS.pdfГастрономічний туризм як засіб активізації туристичних дестинацій994.92 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!